Gates® en ERIKS. SAMEN VERBETERINGEN REALISEREN


De engineers van ERIKS worden dagelijks betrokken bij uitdagingen waar engineers van machines en systemen mee te maken hebben. Gates heeft meer dan 120 jaar ervaring met het ontwikkelen van innovatieve aandrijfcomponenten. Samen werken we aan totale aandrijfoplossingen en het verbeteren van aandrijftechniek.

Uit ons marktonderzoek blijkt dat engineers zich beseffen dat optimale aandrijvingen bijdragen aan efficiëntie en kostenreductie. En dit zijn uiteindelijk belangrijke voordelen waarom jouw klant voor jouw machine of systeem kiest.

Wat kan de juiste aandrijving betekenen voor het verlagen van de kosten per geproduceerde eenheid, het realiseren van een onderhoudsvrij systeem en bijdragen aan het verlagen van energiekosten?

Dit Webinar biedt jou de kans om meer te leren over 3 belangrijke onderwerpen:
  • Hoe up-to-date kennis je gaat helpen om te voorkomen dat er wordt gekozen voor een oplossing die niet optimaal is
  • Hoe je een aandrijfsysteem realiseert die vrijwel onderhoudsvrij is
  • Hoe je een aandrijfsysteem ontwikkelt wat het meest energie-efficient is
Tevens staan we kort stil bij de samenwerking tussen Gates en ERIKS en de technische specificaties die het
mogelijk maken dat onze aandrijvingen jou helpen om je doelstellingen te realiseren.

DE SPREKERS

Leer de experts van ERIKS en Gates kennen


Richard Groenewegen


Wendy

Sales Manager Rotating Equipment

Na een carriere in de machinebouw als engineer en business developer van automatiseringstechniek en conveyor solutions is Richard nu vier jaar werkzaam bij ERIKS. Na een start als Application Engineer voor Rotating Equipment is Richard nu leidinggevende van een team van 9 Rotating Equipment vakspecialisten. Gespecialiseerd in het samenwerken met klanten voor het ontwerpen van efficiënte machines en het optimaliseren van de aandrijftrein.


Frederik Schelstraete



Product Manager Industrie - Synchrone/Tand riemen

Frederik begon midden jaren ‘90 zijn loopbaan bij Gates in België als application engineer voor de technische product ondersteuning van riemaandrijvingen voor OEM klanten. In 2003 is hij overgestapt naar het Product Line Management team, verantwoordelijk voor het industriële tandriem programma en heeft hij verschillende product lanceringen uitgevoerd en in de markt gezet.